Constructii Usoare

 

Tabla cutata Lindab este fabricata din otel zincat la cald si protejat cu mai multe straturi succesive de vopsea, ceea ce confera produsului o durata de viata de peste 50 de ani. Stratul final exterior de poliester asigura o rezistenta deosebita la coroziune si stabilitate la actiunea razelor ultraviolete sau intemperii. Partea inferioara a tablei este protejata de un strat de lac special care asigura pastrarea caracteristicilor produsului in timp.Tabla cutata Lindab Coverline este disponibila in 21 nuante coloristice, in 2 variante de acoperire poliester lucios (PE 25 µm) si high build poliester (HBPE 50 µm), plus varianta zinc (275 g/mp). De asemenea, in varianta perforata, asigura izolatia fonica a spatiilor. Din motive estetice si practice, tabla cutata se diferentiaza in profile pentru pereti si profile pentru acoperisuri.Panourile de tabla cutata pot fi livrate la lungimi de pana la 13 metri, in functie de profilul ales si de grosimea tablei, facilitatea care elimina eventualele pierderi de material la montajul in santier.Gama larga de culori si profile recomanda tabla cutata Lindab atat pentru construirea, cat si pentru reabilitarea spatiilor cu diverse destinatii: saloane auto, centre comerciale, cladiri pentru birouri, depozite sau spatii de productie.Acoperişurile realizate cu ţiglă metalică Lindab au 15 ani garanţie, în timp ce durata de viaţă, testată în condiţii aspre de climă, este de peste 50 ani.

Sistemul de Constructii Usoare Lindab este acum disponibil in 3 tipuri de cladiri realizate din structura usoara. Rapiditatea cu care Constructiile Usoare devin pe deplin utilizabile a consacrat acest sistem ca solutia ideala la nevoia de spatiu. Se pot realiza astfel, spatii care sa corespunda perfect nevoilor tale.

Posibilitati multiple de placare

In functie de destinatia pe care urmeaza sa o aiba cladirea si de tipul de structura, poti alege intre mai multe solutii de placari:
- Caramida aparenta, pentru obtinerea unui stil cald, traditional
- Placi din gips carton, pentru un aer modern, sinonom cu clasa business
- Lemn, pentru stilul lejer al vacantelor la munte
- Solutia pe perete casetat: caseta structurala – la interior si tabla cutata - la exterior – pentru un montaj usor si rapid ;
- Solutia clasica Lindab: tabla cutata interior / exterior pentru a subinia transformarea si animatia specifice spatiilor de productie si depozitare.
- Solutia de placare exterioara cu casete de fatada

Solutii complete

Sistemele de Constructii Usoare Lindab sunt gandite astfel incat sa acopere toate fazele de constructie, de la ofertare si pana la predarea la cheie a cladirii:
- asistenta in faza de ofertare
- proiectare
- asistenta la executie
- montaj prin reteaua proprie de distributie

Alte avantaje:

- reducerea cheltuielilor cu infrastructura (greutate redusa - circa 20kg/mp) pentru cladirile standard
- manipulare usoara (ansamblele structurii nu depasesc 250kg/ansamblu)
- montaj foarte simplu si rapid (realizat cu suruburi autofiletante, autoforante si metrice)
- acuratete mare a lucrarii
- eliminarea defectelor de executie – ansamblele ajung pe santier premontate si montajul se executa in sistem LEGO
- suprafete perfecte, usor de finisat

Prin extinderea deschiderilor de la 12 la 30 m. si de asemenea marirea inaltimii pana la 6.35 m se ofera posibilitatea de a alege intre diverse utilizari, de la spatii de productie la depozite si sali de sport.


Pachet Minim

Dotarea standard in cazul unei Constructii Usoare Lindab include:

- structura de rezistenta principala
- structura de rezistenta secundara
- acoperisul Lindab
- sistemul de jgheaburi si burlane Lindab

Destinatii

Constructiile Usoare Lindab indeplinesc toate cerintele pentru o gama larga de functionalitati:

- birouri
- sedii de firme
- spatii de productie
- spatii de depozitare
- showrooms
- locuinte

Tipuri de cladiri

CONSTRUCTII USOARE STANDARD

CONSTRUCTII USOARE JOHNSTON (CU-CC)

CONSTRUCTII USOARE MIXTE (CU-COMBO)

Dimensiuni

D = 8, 9, 10, 11 sau 12 m
H = 3 sau 3.5 m
T = 5 sau 6 m
L = multiplu de T sau combinatii de 5 si 6 m
D = 12 – 30 m., cu unul sau doi stalpi intermediari in fiecare cadru curent 
H = 3 – 6.35 m.
Travee = 4 - 6 m.
L = nelimitata - multiplu de travee
D = 13 – 20 m.
D = 21 – 30 m. cu unul sau doi stalpi intermediari in fiecare cadru curent
H = 3 – 7 m.
Travee = 4 - 6 m.
L = nelimitata - multiplu de travee
Constructiile Usoare Lindab sunt disponibile in diverse variante cu suprafete cuprinse intre 40 si 720mp.
Constructiile sunt proiectate in conformitate cu standardele romanesti, tinand cont de conditiile climaterice specifice Romaniei. Greutatea proprie mica a profilelor si rezistenta lor mare au condus la obtinerea unei structuri de rezistenta ce nu este afectata de actiunile seismice.
Prin extinderea deschiderilor de la 12 la 30 m. si de asemenea marirea inaltimii pana la 6.35 m se ofera posibilitatea de a alege intre diverse utilizari, de la spatii de productie la depozite si sali de sport. Solutia structurala este formata din stalpi pe profile EURO (profile HEA, IPE) si grinzi zabrelite realizate din profile zincate cu pereti subtiri.  Aceasta solutie structurala ofera posibilitatea de a avea plansee intermediare pentru spatiile de birouri si showroom-uri.